Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sudul si in estul teritoriului, precum si la deal si munte unde, pe arii restranse, vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice, informeaza ANM.

Miercuri

In tara


Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in rest. Temperatura aerului, in general in scadere usoara faţa de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse intre 21...22 de grade in nordul si in centrul teritoriului si 31...32 de grade in Oltenia si sud-vestul Munteniei si minime intre 6 si 18 grade.

La Bucuresti


Cerul va fi variabil si vor fi condiţii de ploaie de scurta durata, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului, in scadere usoara faţa de intervalul precedent, va avea o maxima de 28...29 de grade si o minima de 14...16 grade.

Joi

In tara


Vremea se va menţine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sud-estice, precum si in zonele de deal si de munte, dar numai pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade in nordul si in centrul teritoriului si 31 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre 4 grade.
13 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.