Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa in sudul tarii, informeaza ANM.

Marti

In tara


Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile estice si zona montana unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vântul va sufla in general moderat, cu intensificari izolate, in special la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24...25 de grade in nordul si, izolat, in centrul teritoriului si 33...34 de grade in Oltenia si Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade.

Miercuri

In tara


Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sudul si in estul teritoriului, precum si la deal si munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in rest. Temperatura aerului, in scadere usoara faţa de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse intre 20...22 de grade in nordul si, izolat, in centrul teritoriului si 31...32 de grade in Lunca Dunarii si minime intre 6 si 19 grade.. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sudul si in estul teritoriului, precum si la deal si munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in rest. Temperatura aerului, in scadere usoara faţa de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse intre 20...22 de grade in nordul si, izolat, in centrul teritoriului si 31...32 de grade in Lunca Dunarii si minime intre 6 si 19 grade.
12 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.