Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi usor instabila. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii la munte si la mare

Vremea va fi usor instabila. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii la munte si la mare

In jumatatea de sud-est a tarii vremea va fi racoroasa si usor instabila, iar in rest va deveni predominant frumoasa si se va incalzi., informeaza ANM.

Vineri

In tara


In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari si ploi mai ales sub forma de aversa, posibil insotite de descarcari electrice, in Dobrogea unde cantitatile de apa mai pot depasi 15...20 l/mp si pe arii restranse in jumatatea de sud a Moldovei, Muntenia, Oltenia, precum si la munte. Noaptea, cerul va deveni variabil in majoritatea regiunilor si doar in extremitatea de sud-est, izolat vor mai fi posibile ploi de scurta durata.  Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in prima parte a intervalului in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 18 si 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4...5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 16...18 grade pe litoral. Izolat, spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata.

Bucuresti

Vremea va fi racoroasa si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua cand trecator vor mai fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi 13...14 grade.

La munte

In cursul zilei, cerul va fi temporar noros si pe arii restranse vor fi ploi, mai ales sub forma de aversa, posibil insotite de descarcari electrice. Noaptea, cerul va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in prima parte a intervalului in Carpatii Orientali si Meridionali. Temperatura aerului va marca o crestere fata de ziua precedenta. Izolat, spre sfarsitul intervalului, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

La mare

Vremea va fi in general instabila si se raci fata de ziua precedenta. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse si posibil descarcari electrice. Cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 21 de grade, iar cele minime intre 15 si 18 grade.Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 20 si 22 de grade.

Sambata

In tara


Vremea va fi in general frumoasa in cursul zilei, cu cer variabil si ploi de scurta durata in special in zonele de munte. incepand cu orele serii instabilitatea atmosferica se va accentua si vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Maramures, cea mai mare parte a Transilvaniei si Moldovei, precum si la munte si pe arii restranse in celelalte regiuni. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor fi insemnate. Temperaturile maxime, mai ridicate decat in ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 22...23 de grade in estul Transilvaniei si 30 de grade, izolat in Oltenia, iar cele minime se vor situa, intre 9 si 18 grade. Dimineata, izolat vor fi conditii de ceata.

La munte

In cursul zilei, vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil si doar izolat ploi de scurta durata. incepand cu orele serii instabilitatea atmosferica se va accentua si vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor fi insemnate. Dimineata, pe vai si in depresiuni, izolat vor fi conditii de ceata.

La mare

Vremea se va ameliora ca aspect si va deveni in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta, vor avea valori de 24 ... 26 de grade, iar cele minime de 16 ... 18 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 20 si 22 de grade.

Duminica

La munte


Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si, cu precadere in cursul zilei, local vor fi averse si descarcari electrice. Pe suprafete mici vor fi caderi de grindina si cantitati de apa insemnate. Vantul va avea unele intensificari. Valorile termice vor fi mai scazute decat in ziua precedenta, astfel ca, vremea va deveni racoroasa.

La mare

Vremea va fi in general instabila in cursul zilei si se va raci. Cerul va prezenta innorari temporare ziua, cand vor fi averse si descarcari electrice, apoi se va degaja treptat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor avea valori de 22 ... 23 de grade, iar cele minime de 16 ... 18 grade.Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 20 si 23 de grade.
9 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.