Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vor fi innorari temporar accentuate si averse pe arii extinse in majoritatea zonelor, exceptand sud-vestul unde se vor semnala izolat, informeaza ANM.

Joi

In tara


In special in est si in sud-est ploile vor fi insotite de frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, iar izolat va cadea grindina. Cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp si pe spatii restranse 50 l/mp. Valorile de temperatura vor fi mult mai scazute decat cele din intervalul precedent, maximele urmand a se incadra intre 16...17 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 25...26 de grade in sudul Olteniei si al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade. in interiorul arcului carpatic, spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi in general instabila. Mai ales in cursul zilei si in prima parte a noptii vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului. Se vor inregistra cantitati de apa insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va fi mai scazuta decat in zilele precedente, astfel ca maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar minima va fi de 14...15 grade.

Vineri

In tara

 
In cea mai mare parte a tarii vremea se va ameliora ca aspect, cerul va fi variabil, iar temperaturile vor fi in crestere. Exceptie va face sud-estul unde vor fi innorari temporar accentuate si local averse, insotite de descarcari electrice. Pe spatii restranse se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate si vor mai fi conditii de grindina. in restul teritoriului ploi de scurta durata vor fi posibile doar izolat, mai ales la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in regiunile estice si de sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4...5 grade in depresiunile intramontane si 16...18 grade pe litoral. Izolat, spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata.
7 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.