Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

In regiunile vestice si nord-vestice, temperatura aerului va fi in scadere fata de intervalul anterior, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, informeaza ANM.

Miercuri

In tara


In restul tarii, vremea va fi local calduroasa, dar va deveni treptat instabila dupa-amiaza si pe parcursul noptii. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin intervale de timp cu innorari accentuate, averse si cu caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vântului cu aspect de vijelie si pe spatii mici caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 40...50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in dealurile vestice si 33 de grade, izolat in Muntenia si Moldova, iar cele minime se vor incadra in general intre 12 si 18 grade.

La Bucuresti

Pe parcursul zilei, vremea va fi predominant frumoasa si calduroasa cu o maxima a temperaturii aerului de 31...32 de grade. Spre seara, cerul se va innora, iar noaptea vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Temperatura minima va fi de 16...18 grade.

Joi

In tara


In centrul, sudul, estul tarii, precum si la munte pe parcursul zilei si la inceputul noptii vremea se va mentine instabila. Vor fi innorari, temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Izolat va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor fi local mai insemnate. in regiunile vestice cerul va fi temporar noros si ploi slabe, pe arii restrânse se vor semnala in prima parte a zilei. Regimul termic, mai scazut decât cel din intervalul precedent, va fi caracterizat de maxime cuprinse intre 16...18 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 26...27 de grade in Oltenia si minime intre 8 si 16 grade. In interiorul arcului carpatic, spre sfârsitul intervalului, vor fi conditii de ceata.
7 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.