Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit, maximele ating si 33 grade Celsius. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit, maximele ating si 33 grade Celsius. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii mai, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in vest si in sud-vest.

Miercuri

In tara


Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii mai, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in vest si in sud-vest. incepand din orele dupa-amiezii, in nordul, centrul si estul tarii gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere si vor fi innorari temporar accentuate, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si local averse. Fenomenele vor fi mai intense in a doua parte a zilei in Moldova, iar la inceputul noptii in nordul Dobrogei unde vantul va avea si aspect de vijelie, pe spatii mici ploile vor fi torentiale, inregistrand in timp scurt cantitati de apa de peste 20 l/mp si izolat va cadea grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar aversele izolate. Temperaturile minime se vor incadra intre 11 si 20 de grade.

La Bucuresti

Vremea va fi deosebit de calda, cu o maxima a temperaturii aerului de 29...30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales spre seara cand va creste probabilitatea de aparitie a averselor si descarcarilor electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 15...17 grade.

Joi

In tara


Vremea va fi calda in toata tara, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 22 si 32 de grade. Instabilitatea atmosferica se va manifesta cu precadere in a doua parte a zilei prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii mai extinse in zonele montane si submontane si local in sud si in centru. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si va cadea grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Minimele termice vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, usor mai scazute in depresiunile din nord si centru.
30 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.