Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi mai calda decat in mod normal. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi mai calda decat in mod normal. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi mai calda decat in mod normal, la aceasta data, informeaza ANM.

Marti

In tara


Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si prima parte a noptii, cand local in zona de munte si pe spatii mai mici in centrul si estul tarii vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata, in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade, cu cele mai scazute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse in general intre 9 si 18 grade. Izolat, in zonele joase de relief, indeosebi din centru vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru sfarsitul lunii mai. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.

Miercuri

In tara


Vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii, dar va deveni si in general instabila. incepand din orele amiezii, in regiunile nordice, centrale, estice si la munte vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si va cadea grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil si doar izolat vor putea aparea fenomene asociate instabilitatii atmosferice. Temperaturile maxime vor avea valori de la 23...24 de grade in delta, pana la 32...33 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 20 de grade.
29 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.