Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, mai mult senin in prima parte a zilei si noaptea, informeaza ANM.

Luni

In tara


Unele innorari, dar numai izolat averse si descarcari electrice vor fi posibile, dupa-amiaza, in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni. in zonele joase, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 10...12 grade.

Marti

In tara


Vremea va fi mai calda decat in mod normal, la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand local in zona de munte si izolat in restul teritoriului, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu  intensificari de scurta durata, in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade. Izolat, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.
29 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.