Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata in regiuni din centru, sud, est si la munte, pana sambata seara

Informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata in regiuni din centru, sud, est si la munte, pana sambata seara

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a actualizat, vineri, informarea meteo de vreme rea, aceasta fiind valabila pana sambata seara si caracterizata printr-o instabilitate atmosferica accentuata in zonele centrale, sudice, estice si la munte.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 26 mai, ora 11:00 — 27 mai, ora 23:00, in centrul, sudul si estul tarii, precum si in toate zonele montane vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si, izolat, caderi de grindina.

Totodata, se vor inregistra cantitati de apa care, in intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depasi local 15 — 20 l/mp, iar indeosebi in zona Carpatilor Meridonali si de Curbura, izolat 40 — 50 l/mp.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, precizeaza ANM.
26 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.