Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

In sudul, centrul si estul tarii vremea va fi racoroasa si in general instabila, cu innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse ploi, mai ales averse, insotite local de descarcari electrice, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Se vor cumula pe arii restranse cantitati de apa de 15...20 l/mp, iar in special in zona Carpatilor Meridionali si Carpatilor de Curbura, izolat peste 35 l/mp. Vor mai fi conditii de grindina. in restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale datei, cerul va fi variabil, cu unele innorari, indeosebi dupa-amiaza, iar ploile se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata doar in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24 de grade in Campia de Vest, iar cele minime intre 7 si 14 grade.

Bucuresti

Vremea va fi racoroasa si in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate, vor fi averse si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 12...13 grade.

La munte

Vremea se va mentine racoroasa si in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala mai ales averse, insotite local de descarcari electrice. Cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20 l/mp, iar in special in zona Carpatilor Meridionali si in cea a Carpatilor de Curbura, izolat 35 l/mp si vor mai fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor.

La mare

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi temporar noros si trecator, vor fi posibile averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi de 17 ... 18 grade, iar cele minime de 12 ... 14 grade.Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 16 si 18 grade( cele mai ridicate valori in nordul litoralului).

Sambata

In tara

In sudul, centrul si estul tarii, precum si in zona montana vremea va fi in continuare in general instabila si racoroasa. Mai ales pe timpul zilei vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor depasi izolat 20 l/mp si se mentin conditiile de grindina.  in restul teritoriului cerul va fi variabil, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii mai. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 25 de grade, iar cele minime intre 6 si 14 grade, usor mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase de relief, izolat se va semnala ceata.
 
La munte

Vremea va fi in continuare racoroasa si in general instabila. Pe parcursul zilei, in cea mai mare parte a zonei montane vor fi innorari temporar accentuate si vor mai fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, iar cantitatile de apa ce se vor cumula, izolat vor fi importante, acestea depasind 20 l/mp in special in grupa vestica a Carpatilor Meridionali. Pe spatii mici se mentin conditii de grindina. Noaptea insa, cerul se va degaja treptat, iar aria ploilor va fi in restrangere si diminuare semnificativa, acestea urmand a se mai semnala doar cu totul izolat.

La mare


Vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi temporar mai noros si trecator vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 18 grade, iar cele minime vor fi de 12...13 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 15 si 17 grade.

Duminica

La munte


Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul distributiei si intensitatii ploilor fata de zilele anterioare devenind in general frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, insa in special dupa-amiaza si in primele ore ale serii vor fi innorari temporare si doar izolat in special in zona Carpatilor Meridionali si a Muntilor Banatului se vor semnala ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va marca o crestere comparativ cu intervalele precedente.

La mare

Vremea se va ameliora ca aspect. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare diineata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 22 de grade, iar cele minime intre 13 si 16 grade.Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 15 si 17 grade.
26 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.