Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

In vestul, centrul si nordul tarii, dar si in zonele de deal si de munte, vremea va fi instabila si in special dupa-amiaza, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului, informeaza ANM.

Miercuri

In tara


Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30 l/mp si vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse si la cote mai reduse, indeosebi in a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 8 si 15 grade.

La Bucuresti


Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare spre sfârsitul intervalului, când vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade.

Joi

In tara


Vremea va fi in general instabila si va deveni racoroasa pentru aceasta data. indeosebi pe parcursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, mai ales in zonele de deal si de munte. Pe arii restrânse, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si se mentin conditiile de grindina. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est, dar si in timpul ploilor. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse in general intre 17 si 23 de grade, iar cele minime intre 8 si 13 grade.
23 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.