Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru luni si marti

Temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru luni si marti

Valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade, in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.

Luni

In tara


Cerul va fi temporar noros si mai ales pe parcursul zilei vor fi averse si descarcari electrice in regiunile sudice, sud-estice, in zonele de deal si montane si pe arii restranse in restul teritoriului.  Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp, iar in sud-vest vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in prima jumatate a intervalului, indeosebi in regiunile estice si la munte, unde, pe arii restranse, la rafala, se vor depasi viteze de 45...50 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 grade in nordul litoralului si 28 de grade in sud-vestul tarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade.

La Bucuresti

Cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 11...12 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Marti

In tara


In regiunile vestice, la deal si la munte vremea va fi in general instabila si se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Pe arii restranse vor fi posibile cantitati mai importante de apa si caderi de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil si manifestari specifice instabilitatii atmosferice vor fi izolat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade.
22 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.