Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, local in zonele de munte si in nordul Munteniei si al Olteniei si izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 grade pe litoral si 27 de grade in Campia de Vest, iar cele minime, in general intre 5 si 13 grade.

Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar minima va fi de 8...10 grade.

La munte

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, local in Carpatii Meridionali si izolat in restul zonei. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari in timpul averselor.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea. Spre sfarsitul intervalului, vor apare conditii pentru averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre 11 si 13 grade. Temperatura apei marii va avea valori de 14 la 17 grade, cu cele mai ridicate valori in nordul litoralului.

Sambata

In tara

Vremea va deveni in general instabila. in estul si sudul tarii, precum si in zonele de munte, innorarile se vor accentua treptat si mai ales in a doua parte a zilei si noaptea, pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, posibil cu aspect de vijelie. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia, la nivel local, indeosebi in cursul dupa-amiezii. Izolat se va semnala grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 18 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile vestice si sud-vestice,  iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade.
 
La munte

Vremea va deveni in general instabila. innorarile se vor accentua treptat si mai ales in a doua parte a zilei si noaptea, pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, posibil cu aspect de vijelie. Izolat se va semnala grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.

La mare

Vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi noros si, incepand din nordul litoralului, vor fi averse, descarcari electrice si conditii de grindina. Izolat, cantitatile vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari asociate averselor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre 10 si 12 grade. Temperatura apei marii va avea valori de 13 …15 grade.

Duminica

La munte


Vremea se va mentine in general instabila si se va raci. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insotite si de descarcari electrice. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate. Pe creste, in general la peste 1900 m, trecator vor fi posibile precipitatii mixte. In cursul zilei, temporar, vantul va avea intensificari, iar noaptea va slabi din intensitate.

La mare

Vremea se va mentine instabila si va fi racoroasa, caracterizata de temperaturi maxime intre 15 si 17 grade si minime de 10 … 11 grade. Cerul va prezenta innorari accentuate si, in special ziua, vor fi averse, izolat cu descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare – in special asociate averselor. Temperatura apei marii va avea valori de 12 …14 grade.

18 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.