Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

In sud-vestul si centrul ţarii, dar si in zonele de deal si de munte, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, informeaza ANM.

Miercuri

In tara


Vremea va fi in general instabila indeosebi pe parcursul zilei, când vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, local in zonele de deal si de munte si in regiunile sudice. Izolat, cantitaţile de apa vor depasi 10...15 l/mp si vor fi condiţii de grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va prezenta intensificari in est, sud-est si la munte, dar de scurta durata si in timpul averselor. Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada; maximele se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar minimele intre 3 si 12 grade, mai scazute in depresiuni, unde vor fi condiţii de bruma.

La Bucuresti

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi ziua, când vor fi averse si descarcari electrice. Vântul va sufla in general moderat in prima parte a intervalului, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima de 7...9 grade.

Joi

In tara

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decada a lunii mai. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 25 de grade, iar minimele intre 1 si 12 grade. Cerul va fi variabil, iar innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice vor fi,  indeosebi pe parcursul zilei, local in zonele de deal si de munte si doar izolat in nord-vestul teritoriului. Vor fi condiţii de grindina. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata asociate ploilor.
16 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.