Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

In sud-vestul si centrul tarii, dar si in zonele de deal si de munte, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, informeaza ANM.

Marti

In tara


In sud-vestul si centrul tarii, dar si in zonele de deal si de munte, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice. Pe spatii mici, cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp si punctiform 25 l/mp si vor fi posibile caderi de grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, indeosebi seara si noaptea. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime se vor situa intre 17 si 25 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade.

La Bucuresti

Cerul va fi variabil, cu unele innorari seara si noaptea, când vor fi conditii pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Miercuri

In tara

Vremea se va mentine in general instabila si vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, local in zonele de deal si de munte si in regiunile sudice, iar seara si noaptea, pe arii restrânse in cele estice. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp si vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusa. Vântul va prezenta intensificari in est, sud-est si la munte, dar de scurta durata si in timpul averselor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 24 de grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade, mai scazute in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma.
15 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.