Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va deveni in general instabila in jumatatea de nord-vest a teritoriului si in zona montana, unde vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil cu aspect de vijelie, informeaza ANM.

Vineri

In tara

Vremea va deveni in general instabila in jumatatea de nord-vest a teritoriului si in zona montana, unde vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil cu aspect de vijelie. Izolat vor fi caderi de grindina, iar cantitaţile de apa vor depasi 15...20 l/mp. in restul ţarii, cerul va fi temporar noros si doar pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice, indeosebi dupa-amiaza. Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, cu maxime cuprinse intre 16 si 27 de grade si minime intre 7 si 17 grade. Dimineaţa si noaptea, izolat vor mai fi condiţii de ceaţa.

Bucuresti

Cerul va fi variabil, cu unele innorari pe parcursul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, cu o maxima in jurul valorii de 23 de grade si minima de 11...13 grade.

La munte

Vremea va deveni in general instabila in Carpaţii Occidentali si jumatatea nordica a Carpaţilor Orientali, unde vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil cu aspect de vijelie. Izolat vor fi caderi de grindina, iar cantitaţile de apa vor depasi 15...20 l/mp. in restul zonei montane, cerul va fi temporar noros si doar pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice, indeosebi dupa-amiaza. Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si noaptea in special in nordul zonei, unde trecator vor fi averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 19 grade, iar cele minime vor fi de 13 ... 14 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 13 si 16 grade.

Sambata

In tara

Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, insoţite de descarcari electrice, la inceput in regiunile intracarpatice, unde si valorile termice vor marca o scadere, apoi din orele amiezii si in restul teritoriului. Ploile vor avea si caracter torenţial, local se vor cumula cantitaţi de apa insemnate si vor fi caderi de grindina. Vantul va avea intensificari in majoritatea zonelor, indeosebi in timpul ploilor si izolat va putea lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 8 si 15 grade.

La munte

Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, insoţite de descarcari electrice. Ploile vor avea si caracter torenţial, local se vor cumula cantitaţi de apa insemnate si vor fi caderi de grindina. Vantul va avea intensificari indeosebi in timpul ploilor si izolat va putea lua aspect de vijelie. Valorile termice vor marca o scadere faţa de ziua precedenta in masivele vestice si nordic.

La mare

Vremea va fi relativ normala termic, dar va deveni instabila. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 22 de grade, iar cele minime vor fi de 14 ... 15 grade. Cerul va fi temporar noros. Dupa-amiaza si noaptea vor fi averse, descarcari electrice si condiţii de grindina. Izolat, cantitaţile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare noaptea, dar si in timpul averselor.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 13 si 16 grade.

Duminica

La munte

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in cursul zilei cand, local, se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat vor mai fi condiţii de grindina. Vantul va avea intensificari, mai ales ziua. Temperatura aerului va marca o scadere faţa de ziua precedenta in masivele estice si sudice.

La mare

Vremea se va racori faţa de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, temporar noros la inceputul intervalului, cand vor mai fi averse slabe. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in special la inceputul intervalului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 22 de grade, iar cele minime vor fi de 12 ... 13 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 13 si 15 grade.
11 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.