Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general instabila si rece pentru aceasta data. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vreme in general instabila si rece pentru aceasta data. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi in general instabila si va deveni rece pentru aceasta perioada, informeaza ANM.

Marti

In tara


Vremea va fi in general instabila si va deveni rece pentru aceasta data. in sudul, centrul si estul tarii vor fi innorari temporar accentuate, pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice si izolat va cadea grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30...40 l/mp. in restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor fi izolate. in zona montana, mai ales seara si noaptea, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 20 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 0 si 10 grade. Spre sfarsitul intervalului in Crisana, Maramures, Transilvania si nordul Moldovei, local, se va produce bruma.

La Bucuresti

Vremea va fi in general instabila si mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 8...9 grade.

Miercuri

In tara


IN tARa: Vremea va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiuni si 18 grade in Oltenia, iar cele minime, in general intre -3 si 7 grade. Cerul va fi temporar noros si mai ales in prima parte a zilei va ploua in Muntenia si pe arii restranse in Oltenia, Dobrogea, Transilvania si Moldova. La munte, local, vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, iar pe parcursul zilei, pe arii restranse si in celelalte regiuni. Noaptea se va produce bruma, local in nordul si centrul tarii, precum si in zonele deluroase din rest. Izolat vor fi conditii de grindina.
8 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.