Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila si se va raci. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi in general instabila si se va raci. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi in general instabila si se va raci in majoritatea zonelor, astfel incat valorile termice se vor situa usor sub cele normale pentru aceasta data, informeaza ANM.

Luni

In tara


Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, iar minimele intre 5 si 13 grade. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice in sudul, centrul si estul tarii si pe arii mai restranse, indeosebi in cursul zilei, in rest. Local, mai ales in zonele de deal si de munte, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vor fi conditii de grindina. in zona montana inalta, cu precadere noaptea, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si izolat in restul teritoriului.

La Bucuresti

Vremea va fi instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima, usor mai scazuta decat in ziua precedenta, va fi de 20...21 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 11 grade.

Marti

In tara


Vremea va fi in continuare in general instabila si va continua sa se raceasca, devenind rece pentru aceasta data. in sudul, centrul si in estul tarii, pe arii relativ extinse, mai ales ziua, vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate si se mentin conditiile de grindina. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a intervalului, cand izolat va ploua. in zona montana precipitatile vor fi mixte. Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 11 si 18 grade, iar cele minime intre -1 si 11 grade. Spre sfarsitul intervalului in Maramures, Transilvania si in Dealurile de Vest izolat se va produce bruma.
8 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.