Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Informare de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica in toata tara, pana sambata dimineata

Informare de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica in toata tara, pana sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica, valabila la nivelul intregii tari incepand din aceasta dupa-amiaza si pana sambata dimineata.

Potrivit prognozei, in intervalul 4 mai, ora 16:00 — 6 mai, ora 6:00, vor fi perioade de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 15 — 20 l/mp si izolat 30 — 40 l/mp.

Meteorologii precizeaza ca, in seara zilei de joi (4 mai) si in noaptea de joi spre vineri (4/5 mai), astfel de fenomene vor fi mai frecvente la deal, la munte, in sud-vestul si centrul tarii.

De asemenea, pe parcursul zilei de vineri (5 mai) si in cursul noptii de vineri spre sambata (5/6 mai), manifestarile de instabilitate atmosferica se vor semnala cu precadere in zonele deluroase si montane, precum si in Oltenia, Transilvania si local in Muntenia.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, informarea emisa joi ar putea fi actualizata.
4 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.