Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea devine instabila. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea devine instabila. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi in general instabila in jumatatea de vest a teritoriului si in zonele de munte, informeaza ANM.

Joi

In tara


Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice, ziua in Banat, Crisana, Maramures si local in zonele de deal si de munte, iar noaptea, pe arii extinse, indeosebi in Oltenia, vestul Munteniei si in Transilvania. Ploile vor avea si caracter torential, astfel incat, pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat, indeosebi dupa-amiaza. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul ploilor, chiar cu aspect de vijelie. Temperatura va marca o scadere in regiunile vestice, dar in rest vremea va fi calda pentru aceasta data si vor fi maxime de la 18...20 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral, pana la 28...29 de grade in Lunca Dunarii si minime cuprinse intre 7 si 15 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar minima va fi de 12...14 grade.

Vineri

In tara

 
Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice vor marca o scadere si in centrul, sudul si estul teritoriului. Vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor avea si caracter torential si pe arii restranse, indeosebi in Oltenia, Banat, jumatatea de vest a Munteniei, Transilvania si in zonele de munte, cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, dar mai ales in timpul averselor, cand poate lua si aspect de vijelie. Exceptie vor face regiunile estice si sud-estice, unde cerul va fi variabil cu innorari trecatoare, iar fenomene specifice instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia, pe arii restranse, indeosebi dupa-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 25 de grade, iar cele minime intre 6 si 14 grade.
4 mai 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.