Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi deosebit de calda. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi deosebit de calda. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Valorile termice vor continua sa creasca, vremea devenind deosebit de calda pentru aceasta perioada din an in majoritatea zonelor, informeaza ANM.

Joi

In tara


Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade, mai scazute pe litoral si in delta, unde se vor inregistra intre 12 si 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiunile Carpatilor Orientali si 15...16 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari spre seara si noaptea in regiunile vestice si nord-vestice, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta si temporar in Banat, Crisana, Moldova si Dobrogea. in zonele joase din est si sud-est, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si va deveni mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 8...9 grade.

Vineri

In tara

 
In majoritatea zonelor, vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal in ultima decada a lunii aprilie; temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 29 de grade, mai scazute in estul Dobrogei unde se vor inregistra valori de 14...19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse in general intre 5 si 15 grade. Ziua cerul va fi variabil, cu unele innorari in vestul tarii si la munte unde izolat vor fi ploi de scurta durata. incepand cu orele serii insa, gradul de instabilitate atmosferica va creste si vor fi averse locale de ploaie in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Oltenia si jumatatea de nord a Moldovei. Se vor semnala si descarcari electrice, vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, in estul si sud-estul teritoriului, dar si in partea de vest unde rafalele vor fi mai mari in timpul ploilor. in extremitatea de sud-est vor mai fi conditii de ceata.
26 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.