Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi predominant frumoasa si va deveni calda pentru aceasta data, in majoritatea regiunilor, informeaza ANM.

Miercuri

In tara


Cerul va fi variabil in vestul si nordul tarii, precum si la munte si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, dar local si temporar si in Moldova, Banat si Crisana. Temperaturile maxime se vor situa intre 16 si 25 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 0 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, unde vor mai fi conditii de bruma si 13 grade in Dealurile de Vest. In zonele joase de relief, indeosebi din estul, sud-estul si centrul tarii, spre sfarsitul intervalului, pe arii restranse, va fi posibil sa se formeze ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar minima de 5...7 grade.

Joi

In tara


Vremea va fi calda pentru ultima decada a lunii aprilie, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, mai scazute in estul Dobrogei pana in jurul valorii de 15 grade, iar cele minime intre 2 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 15...16 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, dar cu unele innorari spre seara si noaptea in regiunile vestice si nord-vestice, unde izolat vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, dar temporar, mai ales in prima parte a intervalului si in Banat, Crisana, Moldova si Dobrogea. In zonele joase din estul si sud-estul teritoriului, dimineata si noaptea, vor mai fi conditii de ceata.
25 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.