Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi, astfel incât valorile termice se vor situa in jurul mediilor multianuale, informeaza ANM.

Marti

In tara


Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in nord-vestul tarii, unde izolat vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, indeosebi in zona inalta, dar local si in Banat, Crisana, Dobrogea si Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, usor mai scazute in delta, iar cele minime in general intre 2 si 10 grade. in zonele joase de relief, izolat se va semnala ceata, iar in estul Transilvaniei vor mai fi conditii de bruma.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi, iar valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 4...6 grade.

Miercuri

In tara


Vremea se va mentine predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar local si temporar si in restul zonelor. Temperaturile maxime se vor situa intre 16 si 26 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 grade in depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor mai fi conditii de bruma si 12...13 grade in Dealurile de Vest. in zonele joase din sudul, centrul si estul tarii, dimineata si noaptea, pe arii restrânse va fi posibil sa se formeze ceata.
25 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.