Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, desi temperatura aerului va creste faţa de intervalul precedent, informeaza ANM.

Sambata

In tara

Astfel, valorile maxime se vor incadra intre 7 si 16 grade, iar cele minime intre 1 si 7 grade, mai scazute in depresiuni. in vestul, nordul si centrul ţarii, cerul va avea innorari si local va ploua. in zona de munte vor predomina ninsorile, iar noaptea, in nord si in depresiunile Carpaţilor Orientali, precipitaţiile vor fi si sub forma de lapoviţa. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si izolat vor fi condiţii de ploaie slaba spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, cu viteze mai mari pe creste, precum si in delta.

Bucuresti

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta data, desi temperatura aerului va fi in crestere faţa de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 3...4 grade.

Duminica

In tara


Valorile termice se vor situa in continuare sub cele normale pentru ultima decada a lunii aprilie. Cerul va avea innorari indeosebi in cursul zilei si va ploua, in general slab cantitativ, izolat in sud-vest si pe arii relativ extinse in restul teritoriului. in zona montana precipitaţiile vor fi sub forma de lapoviţa si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari la munte, iar in prima parte a intervalului, izolat si in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 6 grade. Noaptea, local se va produce bruma.
21 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.