Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va mentine deosebit de rece. Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica

Vremea se va mentine deosebit de rece. Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica

Vremea se va mentine deosebit de rece. Ziua, vor mai fi innorari si precipitatii, in diminuare din punct de vedere cantitativ, local in centrul, estul si sud-estul tarii si izolat in celelalte regiuni, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Noaptea, astfel de manifestari vor fi, pe arii restranse, in nord-vest, nord si centru; in primele ore si in extremitatea de rasarit, iar in restul teritoriului, cerul va deveni variabil. Precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ninsoare in Moldova si la munte; mixte in Transilvania; predominant ploi in Baragan si in Dobrogea si doar ploi in celelalte zone. Vantul va sufla in general moderat, iar in est, sud-est si la munte va avea intensificari, indeosebi in prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si 2 grade, mai scazute in depresiuni, spre -8...-10 grade. Local, se va produce bruma si izolat inghet la sol.

Bucuresti

Vremea se va mentine deosebit de rece pentru ultima decada a lunii aprilie; temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de 0 grade in centrul orasului si -3...-2 grade la periferie. Cerul va avea innorari ziua, cand temporar va ploua, iar noaptea se va degaja treptat si se va produce bruma. Vantul va sufla slab si moderat.

La munte

Vremea se va mentine deosebit de rece. Ziua, cerul va avea innorari va ninge, in diminuare din punct de vedere cantitativ, local in Carpatii Orientali si Meridionali si izolat in restul zonei montane. Noaptea, cerul se va degaja si doar izolat va mai ninge slab in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va avea intensificari indeosebi in prima parte a intervalului. Valorile termice vor fi mai scazute fata de cele din intervalul anterior.

Sambata

In tara


Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, desi temperatura aerului va creste fata de intervalul precedent. Astfel, valorile maxime se vor incadra, in general, intre 7 si 15 grade, iar cele minime intre 1 si 6 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali. in vestul, nordul si centrul tarii, vor fi innorari si ploi, ce vor avea si caracter de aversa. in zona de munte, iar noaptea si in nord-vest, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si izolat, posibil ploi slabe, spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, cu viteze mai mari pe creste, precum si in delta.

La munte

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va avea innorari si local, mai ales in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari cu viteze mai mari pe creste. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.

Duminica

La munte


Valorile termice se vor situa in continuare sub cele normale pentru ultima decada a lunii aprilie. Cerul va avea innorari indeosebi in cursul zilei si local vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari mai ales pe creste.
21 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.