Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / TRAFICUL dat peste cap de ninsori in mai multe zone din tara. Care sunt drumurile BLOCATE si cele cu circulatie ingreunata

TRAFICUL dat peste cap de ninsori in mai multe zone din tara. Care sunt drumurile BLOCATE si cele cu circulatie ingreunata

Circulatia este ingreunata pe DN11, in Pasul Oituz, judetul Covasna, din cauza zapezii, care masoara, pe alocuri, cinci centimetri, iar autotrenurile inainteaza in coloana. Ninge abundent si pe DN67C Novaci - Ranca, judetul Gorj, dar si pe autostrada A3 Turda - Gilau, judetul Cluj.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) sustine ca in acest moment nu sunt semnalate autostrazi sau drumuri nationale cu circulatia intrerupta, in 11 judete (AG, BV, BZ, CJ, DB, GJ, HR, PH, NT, VN si VL) circulandu-se in continuare in conditii de iarna. in ultimele 24 de ore, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a actionat cu 26 de utilaje, folosind 146 tone de material antiderapant (sare si nisip) si 0,6 tone de clorura de calciu.
"Traficul este restrictionat sau se desfasoara ingreunat din cauza copacilor sau a stalpilor cazuti pe drumuri din judetele Salaj (DJ108 – spre localitatea Trasnea, DJ109) si Suceava (DN17A). Situatii similare s-au inregistrat in judetele Brasov (DN1A, DN1, DN73A), Cluj (DN75, DN1F, DJ107R, DJ107N), Sibiu (DJ 106D), Harghita (DN15, DN57B, DN 13B, DD 12C, DJ107N), Prahova (DN1A, intre Maneciu si Cheia), Salaj (DJ109), in fiecare caz intervenindu-se pentru reluarea circulatiei rutiere. De asemenea, tot din cauza arborilor cazuti, circulatia feroviara a fost blocata pe trei magistrale in judetele Brasov, Hunedoara si Buzau. S-a actionat cu 20 de echipe in 11 judete (AB, AG, BV, DJ, GJ, MS, MH, OT, SB, VL, TR) pentru repunerea sub tensiune a retelelor de alimentare cu energie electrica", arata MAI intr-un comunicat de presa.

Potrivit Centrului Infotrafic, in judetul Covasna ninge pe DN11, in Pasul Oituz, iar zapada pe carosabil masoara, pe alocuri, cinci centimetri.

Autotrenurile inainteaza in coloana, in spatele unui utilaj de deszapezire.

Urmeaza ca numarul de utilaje sa fie suplimentat.

De asemenea, in judetul Gorj ninge abundent pe DN67C Novaci - Ranca, iar intre kilometrii 19 si 34+800 zapada pe carosabil masoara aproximativ doi-trei centimetri.

In zona intervin utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant.

Un echipaj de politie care actioneaza in zona Novaci nu permite autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarna accesul catre Ranca.

Si in judetul Cluj ninge abundent pe autostrada A3 Turda - Gilau, iar zapada pe carosabil masoara, pe alocuri, un centimetru. si aici se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant.
20 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.