Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general inchisa si deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

Vremea va fi in general inchisa si deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

Vor fi precipitatii in toata tara, mai frecvente si importante cantitativ in est, centru si in sud-est, dar si in zonele montane, unde cantitatile de apa vor mai depasi local 20...25 l/mp si izolat 30...40 l/mp, informeaza ANM.

Joi

In tara


In Carpatii Orientali si Meridionali va continua sa ninga abundent si se va depune strat consistent de zapada, iar vantul va avea intensificari cu rafale de 60...70 km/h si peste 80...90 km/h pe creste, viscolind ninsoarea si reducand vizibilitatea. in Moldova vor predomina ninsorile, in Transilvania, Maramures si trecator in zona deluroasa din sud vor fi si lapovite si ninsori, iar in rest va ploua. Intensificari temporare ale vantului vor fi si in zonele mai joase de relief, indeosebi din est si sud-est, unde vitezele vor atinge 50...60 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -4 si 4 grade. Izolat, in vest si nord-vest, noaptea se va semnala bruma.

La Bucuresti

Vremea va fi inchisa si deosebit de rece. Temporar va mai ploua, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima  se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Vineri

In tara


Vremea se va mentine deosebit de rece. Cerul va avea innorari in cursul zilei, iar precipitatiile, in diminuare, se vor semnala in est, local in centru, sud-est si la munte si doar cu totul izolat in restul teritoriului. in Moldova vor predomina ninsorile, in Transilvania vor fi precipitatii mixte, iar in Baragan si Dobrogea, mai ales ploi. Vântul va avea intensificari in est, in sud-est si la munte. Noaptea, cerul se va degaja in majoritatea zonelor si frecvent se va produce bruma. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si 3 grade, mai scazute in depresiuni, spre -10 grade. Local in nord-vest si izolat in rest se va semnala bruma.
20 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.