Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme capricioasa pentru doua zile. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vreme capricioasa pentru doua zile. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Cerul va fi temporar noros si va ploua, mai ales spre seara si noaptea, in regiunile vestice si sud-vestice, unde cantitatile de apa vor depasi izolat 20...25 l/mp, local in nord-vest si centru si izolat in rest, informeaza ANM.

Marti

In tara


Cerul va fi temporar noros si va ploua, mai ales spre seara si noaptea, in regiunile vestice si sud-vestice, unde cantitatile de apa vor depasi izolat 20...25 l/mp, local in nord-vest si centru si izolat in rest. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va avea intensificari temporare, ziua in regiunile estice, sud-estice, iar noaptea, local si in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 15 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -3 si 5 grade. in cursul noptii se va produce bruma, izolat, in est si sud-est.

La Bucuresti

Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul intervalului. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 2...4 grade.

Miercuri

In tara


Vremea va fi inchisa si se va raci fata de intervalul precedent, devenind deosebit de rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3...4 grade in Dealurile de Vest si 14...15 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre -2 si 5 grade. Va ploua pe arii extinse in toate regiunile, la munte vor predomina ninsorile, iar spre seara si noaptea vor fi lapovite si ninsori si in Transilvania, Moldova si zonele deluroase din rest. Cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 30...35 l/mp in zonele de deal si munte, precum si in sudul si sud-estul tarii. Vantul va prezenta intensificari temporare in majoritatea regiunilor, iar pe crestele montane va sufla tare, spulberand zapada.
18 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.