Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica

Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica

Vremea se va mentine in general instabila si rece pentru aceasta data, informeaza ANM. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 22 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai coborate in depresiuni, spre -1 grad.

Vineri

In tara


In nordul, nord-vestul si centrul tarii, valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab. La munte, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitatii mixte. in restul tarii vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, iar cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara in sud-est unde ploile vor fi posibile cu totul izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in majoritatea zonelor, dar mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 22 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai coborate in depresiuni, spre -1 grad.

Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 6...7 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

La munte

In zona Muntilor Apuseni cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab, iar la peste 1800 m altitudine vor fi precipitatii mixte. in restul zonei montane vremea va fi predominant frumoasa, cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va avea intensificari temporare. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice perioadei.

Sambata

In tara


Pe parcursul zilei, in cea mai mare parte a tarii va predomina o vreme frumoasa si mai calda decat normal la mijlocul lunii aprilie, cer variabil. Unele innorari si izolat ploi slabe vor fi in regiunile nordice, iar dupa-amiaza pe spatii restranse in zonele montane. incepand din orele serii, nebulozitatea se va accentua in vest si in sud-vest, unde local vor fi averse posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade.

La munte

Pe parcursul zilei va predomina o vreme frumoasa. Vor fi unele innorari si izolat va ploua slab. incepand din orele serii, nebulozitatea se va accentua in Carpatii Occidentali, unde local vor fi averse posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice, in special cele diurne, vor fi usor mai ridicate fata de cele normale pentru aceasta perioada.

Duminica

La munte


Cerul va fi mai mult noros, pe arii relativ extinse vor fi ploi moderate cantitativ, iar in zona inalta vor fi precipitatii mixte. Vantul va  avea intensificari. Temperatura aerului va fi in scadere mai ales in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali.
14 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.