Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros, informeaza ANM. Izolat in regiunile nordice cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar in cursul zilei, local, si in vestul, nord-vestul si centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade.

Joi

In tara


Se vor semnala averse si trecator descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, la munte, in Crisana, Maramures, pe arii relativ extinse in Transilvania, local in Banat si Moldova si cu totul izolat, posibil, in restul teritoriului. in zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Izolat in regiunile nordice cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar in cursul zilei, local, si in vestul, nord-vestul si centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade.

La Bucuresti

Vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 6...8 grade.

Vineri

In tara


Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, exceptand regiunile sudice si sud-estice, unde vor fi mai ridicate decat acestea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si noaptea cand pe arii restranse in nordul, centrul si nord-estul tarii vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. in nordul Carpatilor Orientali, mai ales la altitudini mari, vor fi si precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, temporar si local cu intensificari in majoritatea regiunilor, dar mai ales in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 22 de grade, iar cele minime intre 1 si 10 grade, mai coborate in depresiuni. Pe arii restranse, noaptea, in Transilvania si Maramures, se va produce bruma.
13 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.