Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi in general instabila. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

In vestul, centrul, nordul tarii si la munte vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate si mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii vor fi averse si descarcari electrice, informeaza ANM. Izolat se vor acumula cantitati de apa de peste 10...15 l/mp si vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului, in cursul zilei, vremea va fi frumoasa, cu cerul mai mult senin, dar noaptea vor fi innorari si ploi sub forma de aversa, local in est si izolat in sud.

Marti

In tara


Izolat se vor acumula cantitati de apa de peste 10...15 l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, in cursul zilei, vremea va fi frumoasa, cu cerul mai mult senin, dar noaptea vor fi innorari si ploi sub forma de aversa, local in est si izolat in sud. in a doua parte a intervalului, la munte, la altitudini de peste 1400 m, izolat si trecator, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale si temporare in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime, mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data, vor avea valori de la 11 grade pe litoral, pana la 23 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 2 si 8 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari spre sfarsitul intervalului, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 8 grade.

Miercuri

In tara


Vremea se va raci fata de ziua anterioara, mai accentuat in sudul, estul si centrul tarii. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 19 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade, mai scazute in depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ploi slabe, in timpul zilei, pe arii restranse in regiunile sudice, iar noaptea, izolat, in extremitatea nordica a teritoriului. La munte, trecator, vor fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in prima parte a intervalului, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si pe crestele montane. Noaptea, se va produce bruma pe arii restranse in Transilvania, Maramures si Moldova si izolat in celelalte regiuni.
11 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.