Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi rece. Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica

Vremea va fi rece. Prognoza meteo pentru vineri, sambata si duminica

Vremea se va mentine in general instabila si rece pentru aceasta data. Vor fi innorari temporar accentuate si va ploua, mai ales sub forma de aversa, in majoritatea regiunilor.Intensificari ale vantului vor fi si in restul teritoriului, indeosebi in prima parte a intervalului, cu rafale de pana la 50...60 km/h.

Vineri

In tara

Vor fi innorari temporar accentuate si va ploua, mai ales sub forma de aversa, in majoritatea regiunilor. Exceptie vor face Oltenia si vestul Munteniei, unde cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala pe arii restranse, indeosebi dupa-amiaza. in zona montana vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zapada, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vantul va avea intensificari cu viteze de peste 70...80 km/h, viscolind si spulberand zapada, in special pe crestele Carpatilor Meridionali si de Curbura. in Maramures, Transilvania si posibil in Moldova, trecator vor fi precipitatii mixte. in regiunile estice, precum si la munte, se vor cumula cantitati de 15...20 l/mp si izolat 25 l/mp. Intensificari ale vantului vor fi si in restul teritoriului, indeosebi in prima parte a intervalului, cu rafale de pana la 50...60 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 grade in Moldova si estul Transilvaniei si 14...15 grade in Oltenia, iar cele minime, in general, intre -2 si 6 grade. Spre sfarsitul intervalului, in nord-vest si centru si izolat in rest, se va produce bruma.

Bucuresti

Vremea va fi in general instabila si rece pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si vor fi ploi, mai ales sub forma de aversa, in primele ore ale zilei si din nou dupa-amiaza, cand vor fi posibile si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar minima de 2...4 grade.

La munte

Vremea va fi rece pentru aceasta data, cu valori termice mai scazute decat cele din intervalul precedent. Vor fi innorari temporar accentuate si precipitatii, predominant sub forma de ninsoare cu depunere de strat nou de zapada, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vantul va avea intensificari cu viteze de peste 70...80 km/h, viscolind si spulberand zapada, in special pe crestele Carpatilor Meridionali si de Curbura. Spre sfarsitul intervalului, in zona Muntilor Apuseni, posibil si in nordul Orientalilor, izolat se va produce  bruma.

Sambata

In tara


Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar se mentine rece pentru aceasta data in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si mai ales in prima parte a intervalului, vor mai fi ploi indeosebi sub forma de aversa, local in centrul, estul si sud-estul tarii si izolat in rest, iar in zona montana precipitatiile vor fi mixte. Vantul va continua sa prezinte intensificari la munte, cu peste 70...80 km/h pe crestele Carpatilor Meridionali si de Curbura, iar ziua si in restul teritoriului, cu viteze mai mari in Moldova si Dobrogea, unde va depasi temporar 55 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 7 grade pe litoral. Noaptea, se va produce bruma local in Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei si pe arii restranse in rest.

La munte

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si mai ales in prima parte a intervalului, vor mai fi precipitatii mixte. Vantul va continua sa prezinte intensificari cu viteze mai mari de 70...80 km/h pe crestele Carpatilor Meridionali si de Curbura. Tendinta temperaturii va fi de usoara crestere. Noaptea, local se va produce bruma, cu precadere in zona Carpatilor Occidentali si jumatatea de vest a Carpatilor Meridionali.

Duminica

La munte

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari si posibil precipitatii slabe, izolate, in primele ore, in Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab si moderat, iar pe creste va mai avea unele intensificari. in depresiuni, se mentin conditii de producere a brumei. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

7 aprilie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.