Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. PROGNOZA METEO pentru Vineri si Sambata

Vremea va fi in general frumoasa. PROGNOZA METEO pentru Vineri si Sambata

Vremea va fi in general frumoasa. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari in sud-vestul tarii, unde numai izolat va ploua slab.

Vineri

In tara


Noaptea cerul va deveni mai mult senin, dar local se va semnala bruma. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in prima parte a zilei in est, in sud si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 9 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 7 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 15...16 grade, iar cea minima de 2...3 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca, unde vor fi conditii de bruma.

La munte

Vremea se va ameliora semnificativ si va deveni in general frumoasa. Cerul va avea unele innorari in prima parte a zilei in zona Carpatilor Meridionali si a Muntilor Banatului, unde insa, doar izolat mai sunt posibile precipitatii slabe, apoi se va degaja. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare ziua. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

Sambata

In tara

Vremea va fi frumoasa si va deveni calda in toate regiunile. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 12 si 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 grade in depresiuni si 11 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vest. Izolat, in estul si in sud-estul Transilvaniei, se va produce bruma. Dimineata si noaptea in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.

La munte

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat.

Duminica

La munte


Vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari, mai ales in cursul zilei. Temperatura aerului va avea valori in general comparabile cu cele din intervalul anterior.

31 martie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.