Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi rece. PROGNOZA METEO pentru luni si marti

Vremea va fi rece. PROGNOZA METEO pentru luni si marti

Valorile termice se vor mentine sub mediile climatologice specifice pentru ultima decada a lunii martie.

LUNI

In tara


Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 15 grade, iar cele minime intre -6 grade in depresiunile intramontane si 6 grade pe litoral. Cerul va fi partial noros in sudul si estul tarii, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, iar in rest va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, dar si in Moldova, Dobrogea si Baragan. Dimineata si noaptea se va semnala bruma, local in Transilvania si Maramures si izolat in restul teritoriului. in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Cerul va fi partial noros in cursul zilei, apoi se va insenina. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade, mai coborata in zona preoraseneasca, unde vor fi conditii de bruma. Dimineata si mai ales noaptea va fi posibila aparitia cetii.

Marti

In tara


Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi fata de ziua precedenta, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade. Cerul va fi variabil spre senin, iar vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in Moldova, Banat si pe crestele montane. Temperaturile minime se vor incadra intre 1 si 9 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, unde se va produce bruma. in zonele joase de relief, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.
27 martie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.