Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi deosebit de calda. PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi

Vremea va fi deosebit de calda. PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi

Vremea va fi predominant frumoasa si calda pentru ultima decada a lunii martie, chiar deosebit de calda indeosebi in regiunile intracarpatice, informeaza ANM.

Miercuri

In tara


Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10...12 grade in estul Dobrogei si 24...25 de grade in Banat si Crisana, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 11 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali pana spre -2 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil in nord-vestul si nordul tarii si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Moldova. in zonele joase de relief, indeosebi din centrul, sudul si estul teritoriului, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata, iar in estul Transilvaniei se va produce bruma.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar minima va fi de 3...5 grade. Dimineata si noaptea, in zona preoraseneasca vor fi conditii de ceata.

Joi

In tara


Vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, cu valori mai scazute in estul Dobrogei, pana spre 10 grade, iar minimele se vor situa, in general, intre 1 si 11 grade. Cerul se va mentine mai mult senin, dar in nord-vestul si nordul tarii va prezenta innorari si izolat mai ales seara si noaptea vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Moldova.  in zonele joase de relief, din centru, est si sud, dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata, iar in estul Transilvaniei vor mai fi conditii de bruma.
22 martie 2017




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.