Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. PROGNOZA METEO pentru marti si miercuri

Vremea va fi in general frumoasa. PROGNOZA METEO pentru marti si miercuri

Vremea va deveni in general frumoasa si in cea mai mare parte a tarii va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii martie.

Marti

In tara

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade pe litoral si 23 de grade in Banat, iar cele minime se vor situa intre -2 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 12 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi conditii sa ploua slab in nord-vestul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat. Mai ales in a doua parte a intervalului, local in zonele joase de relief va fi ceata, iar in estul Transilvaniei, dimineata si noaptea se va semnala bruma.

La Bucuresti

Vremea va deveni deosebit de calda pentru ultima decada a lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima de 4...6 grade.

Miercuri

In tara

Vremea se va mentine in general frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta perioada din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 grade pe litoral si 23...24 de grade in regiunile vestice, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 1 si 11 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in special noaptea in vestul si nord-vestul teritoriului, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului la munte, iar local si temporar in Banat si in estul tarii. in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.
21 martie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.