Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi inchisa in urmatoarea perioada. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi inchisa in urmatoarea perioada. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi inchisa, dar cu valori termice ce se vor situa in jurul mediilor multianuale.
 
Luni
 
In tara
 
Cerul va fi variabil in nord-vestul teritoriului si se va mentine mai mult noros in rest. Vor fi precipitatii, pe arii relativ extinse in sudul si sud-estul tarii, unde se vor inregistra cantitati de apa de 10...15 l/mp si izolat 20 l/mp, local in nord-est si centru si izolat in rest.

La munte vor predomina ninsorile, in vestul si nordul Moldovei, trecator, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare, iar in celelalte regiuni va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in est si la munte si temporar in vest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 5 grade. in zonele joase, mai ales din vestul teritoriului, pe arii restranse se va forma ceata dimineata si noaptea.

Bucuresti
 
Vremea va fi inchisa si normala din punct de vedere termic. Temporar va ploua, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade.
 
Marti
 
In tara
 
Vremea va fi normala sub aspect termic, se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 6 si 15 grade si minime intre -3 si 5 grade. Cerul va fi variabil in regiunile vestice, iar in rest va avea innorari temporar accentuate, indeosebi in Moldova, unde vor predomina ploile, precum si in Dobrogea si Muntenia unde local va mai ploua slab.

In celelalte regiuni, ploile se vor semnala pe arii restranse, iar la munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari, indeosebi ziua, in estul teritoriului, in zona inalta de munte, si trecator in vest. in zonele joase de relief, mai ales din vest, dimineata si noaptea, pe arii restranse, se va semnala ceata.
13 martie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.