Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea deosebit de calda in weekend. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Vremea deosebit de calda in weekend. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari - in centrul si estul tarii, in prima parte a zilei, iar la sfarsitul intervalului, in extremitatea vestica si de nord-vest.
 
Sambata
 
In tara
 
Pe arii restranse, in orele diminetii si mai ales noaptea, in zonele joase de relief, va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar local si in Dobrogea, Campia si Dealurile de Vest.
 
Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult peste cele obisnuite la inceputul lunii martie, in majoritatea regiunilor.  Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 10 si 19 grade, iar minimele intre 1 si 11 grade, mai coborate in depresiuni, spre -5 grade.
 
Bucuresti
 
Vremea va fi predominant frumoasa si deosebit de calda, la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin in cursul zilei si in prima parte a noptii, apoi vor fi conditii de innorari si ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 2...4 grade.
 
Duminica
 
In tara
Valorile termice se vor mentine mult mai ridicate decat cele normale la aceasta data, in majoritatea regiunilor. Vor fi innorari si ploi, in general slabe, in vestul si nord-vestul tarii, indeosebi in prima parte a zilei si in a doua parte a noptii, cand la munte si in special in Muntii Banatului, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. In zonele joase de relief din sud, est si centru, mai ales in orele diminetii, va fi nebulozitate si ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Campia si Dealurile de Vest, in Dobrogea, precum si la munte cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 10 si 19 grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai scazute in estul si sud-estul Transilvaniei, spre -3 grade.


3 martie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.