Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Buletin hidrologic (3 mai 2006)

Buletin hidrologic (3 mai 2006)

Buletin hidrologic (3 mai 2006)

Debitele tuturor raurilor au fost in scadere, cu exceptia celor din Dobrogea, care raman stationare.

In privinta Dunarii, debitul la intrarea in tara - sectiunea Bazias - a fost stationar, dar s-a situat peste media multianuala a lunii mai. In aval de Portile de Fier, debitele au fost in scadere.
Raman inca peste cotele de inundatie statiile hidrometrice Gruia, Calafat, Bechet, Corabia, Turnu Magurele, Zimnicea, Giurgiu, Oltenita, Calarasi, Fetesti, Cernavoda, Harsova, Braila, Galati si Tulcea.

Pana in data de 9 mai 2006, debitele Dunarii la intrarea in tara - sectiunea Bazias - vor creste, situandu-se peste media multianuala a lunii mai.
Nivelurile se vor situa peste cotele de inundatie pe sectorul Gruia-Galati si la Tulcea  si peste cota de atentie la Isaccea.

Sursa: Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor

3 mai 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.