Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi calda. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi calda. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi calda, desi temperatura aerului va marca o scadere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii.

Joi

In tara

 Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in centrul, estul si sud-estul tarii, iar spre seara si in cursul noptii in vest, centru si nord, unde izolat va ploua slab, iar in zona inalta de munte vor fi fulguieli trecatoare. Vantul va avea intensificari temporare la munte si la cote mai reduse, local in Crisana, Oltenia si regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 grade in estul Transilvaniei si 16 grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 5 grade. In zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.

Bucuresti

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, desi temperatura aerului va marca o scadere fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei, cand vor fi conditii de ploaie slaba, trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 13 grade, iar cea minima de 2...4 grade.

Vineri

In tara

Vremea va fi in general frumoasa si calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta data in regiunile sudice. Cerul va fi variabil spre senin, exceptand nord-estul tarii, unde in timpul zilei vor fi unele innorari si izolat va ploua slab. Vantul va avea intensificari pe crestele montane, iar la cote mai reduse, local in Banat, Oltenia si Moldova. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 18 grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre -7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.

2 martie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.