Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine deosebit de calda. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se mentine deosebit de calda. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se va mentine deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii.
 
Miercuri
 
In tara
 
Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in jumatatea de vest a teritoriului, unde vor fi ploi, mai ales averse, iar spre seara si noaptea, partial si in rest, iar ploile se vor semnala pe arii mai restranse. In zona inalta de munte, trecator, cu precadere in cursul noptii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Izolat se vor cumula cantitati de apa de 15...20 l/mp. Vantul va avea intensificari la munte, iar local si temporar si in restul teritoriului. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta in regiunile vestice, se vor situa, in general, intre 10 si 20 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade. La inceputul intervalului in regiunile extracarpatice local va fi ceata.
 
Bucuresti
 
Vremea se va mentine deosebit de calda. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 5...7 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata vor fi conditii de ceata.
 
Joi
 
In tara
 
Vremea va fi calda, desi temperatura aerului va marca o scadere fata de ziua precedenta in sudul, estul si centrul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in sud-estul tarii, iar dupa-amiaza si la inceputul noptii in vest, centru si nord, unde izolat va ploua slab, iar in zona inalta de munte vor mai fi fulguieli trecatoare. Vantul va avea intensificari temporare in zona de munte, precum si in nord-vestul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7...8 grade in estul Transilvaniei si 15...16 grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -3 si 5 grade. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.

1 martie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.