Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi deosebit de calda pentru ultima zi a lunii februarie, iar cerul va fi variabil cu innorari si ceata, dimineata si noaptea, local in sudul si estul tarii si izolat in restul teritoriului.
 
Marti
 
In tara
 
Cerul va fi variabil cu innorari si ceata, dimineata si noaptea, local in sudul si estul tarii si izolat in restul teritoriului. Spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ploi slabe, in extremitatea vest-nord-vestica. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari la munte, in Campia si Dealurile de Vest. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -4...-2 grade.
 
Bucuresti
 
Vremea va fi deosebit de calda pentru sfarsitul lunii februarie. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, cea minima va fi de 3...5 grade. Cerul va fi variabil cu unele innorari si ceata, dimineata si mai ales noaptea. Vantul se va mentine, in general, slab.
 
Miercuri
 
In tara
 
In cursul zilei, in jumatatea de vest a tarii, iar noaptea in cea de est, vor fi innorari si precipitatii ce vor avea si caracter de aversa. Precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, iar la munte, indeosebi in a doua parte a intervalului, si sub forma de lapovita si ninsoare. Pe arii restranse, cantitatile de apa vor totaliza 15-20 l/mp. Vantul va avea intensificari la munte, dar local si in restul teritoriului. Din punct de vedere termic, vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data in vest si nord-vest, unde temperatura aerului va marca o scadere si deosebit de calda in regiunile centrale, sudice si de rasarit. Maximele se vor incadra, in general, intre 9 si 19 grade, iar  minimele vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade.


28 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.