Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru vineri si sambata

Vremea se mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru vineri si sambata

Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 grade in depresiuni si 20 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 7 grade.
 
Vineri
 
In tara
 
In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde local va ploua, in general slab cantitativ. Noaptea innorarile vor cuprinde si restul teritoriului si vor fi precipitatii pe arii relativ extinse sub forma de ploaie, iar in zona montana, Maramures, Transilvania si dealurile Moldovei, treptat, vor predomina ninsorile. Pe arii restranse, la deal si la munte, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Indeosebi ziua, vantul va avea intensificari temporare in majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, cu viteze de peste 80...90 km/h pe crestele inalte..
 
Bucuresti
 
Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin in cea mai mare parte a intervalului, dar se va innora spre sfarsitul noptii, cand va ploua. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari mai ales in prima parte a zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 2...4 grade.
 
La munte
 
Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit. Cerul va avea innorari si vor fi precipitatii, ziua mixte, indeosebi in Carpatii Orientali si Occidentali, iar noaptea in toata zona montana si, treptat, vor predomina ninsorile. Pe arii restranse, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Indeosebi ziua, vantul va avea intensificari temporare, cu viteze de peste 80...90 km/h pe crestele inalte.
 
Sambata
 
In tara
 
Vremea se va raci accentuat in toata tara, devenind normala termic pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1...2 grade in depresiuni si 8...9 grade in sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade. Cerul va avea innorari si vor cadea precipitatii, mai ales averse, in cursul zilei indeosebi in sudul, estul si centrul tarii, iar noaptea pe arii restranse in sud si cu totul izolat in rest. In regiunile sud-estice, dar cu precadere in Muntenia, cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp. Vor fi mai ales ploi, dar la munte vor predomina ninsorile, iar in sudul si estul Transilvaniei, in zonele deluroase din sud si est si izolat in restul zonei extracarpatice precipitatiile vor fi mixte. Vantul va avea intensificari temporare la munte, iar in prima parte a intervalului si in regiunile sudice, estice si centrale.
 
La munte
 
Vremea se va raci fata de ziua precedenta. Cerul va avea innorari si vor cadea precipitatii, predominant ninsori, ziua pe arii extinse, iar noaptea pe spatii mai mici, cu precadere in Carpatii Meridionali. Izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va avea intensificari temporare, cu precadere in prima parte a intervalului.
 
Duminica
 
La munte
 
Valorile termice se vor mentine comparabile cu cele din ziua precedenta. Cerul va fi temporar noros si, spre seara si noaptea, in nordul Carpatilor Orientali vor fi precipitatii slabe, predominant ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.
23 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.