Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se va incalzi, astfel incat temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade.
 
Miercuri
 
In tara
 
In jumatatea de nord a tarii cerul va fi mai mult noros si indeosebi seara si noaptea va ploua in Maramures, in cea mai mare parte a Crisanei si local in rest, iar in zona montana la inceput vor fi predominant ninsori, apoi precipitatii mixte ce vor favoriza depuneri de polei. In nord-vestul teritoriului cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 20...25 l/mp. In celelalte regiuni doar temporar cerul va avea innorari si izolat va ploua slab. Vantul va avea intensificari la munte, in special pe creste, unde la rafala se vor depasi viteze de 80 km/h, trecator  viscolind si spulberand zapada, dar local si la cote mai reduse si in celelalte zone.

Bucuresti
 
Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 1...3 grade.
 
Joi
 
In tara
 
Vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade, si minime intre -1 si 7 grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile nord-vestice, nordice si centrale, unde local va ploua. La munte, la altitudini de peste 1600 m, mai ales ziua, vor mai fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi ziua, in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in zona de munte, unde pe creste, la rafala se vor depasi 80 km/h.


22 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.