Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi noros. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Cerul va fi noros. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

In vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi noros, iar precipitatiile in extindere. Local, mai ales la munte, se vor cumula cantitatile de apa de 10...15 l/mp si pe arii restranse peste 25 l/mp.

Marti

In tara

La munte si in Maramures vor predomina ninsorile si, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, in Muntii Apuseni si la altitudini mari in Carpatii Meridionali, se va depune strat nou, consistent de zapada. In Crisana si Transilvania se vor semnala precipitatii mixte ce vor favoriza depunerile de polei. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si va ploua local, seara si noaptea. Vantul va avea intensificari in zona montana, mai sustinute pe creste, unde va depasi 70...80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea, iar local vor fi intensificari si in celelalte zone, cu rafale de 50...60 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 11 grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime, in marea lor majoritate pozitive, se vor situa intre -2 si 5 grade.

Bucuresti

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat cele climatologic specifice datei, astfel ca maxima va fi de 8...9 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 1 grad. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales spre seara si noaptea, cand trecator pot fi precipitatii slabe. Vantul va sufla moderat, temporar cu intensificari, indeosebi ziua.

Miercuri

In tara

Vremea se va incalzi cu precadere in jumatatea de sud a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile nordice unde local vor predomina ploile, precum si in zona montana, unde la inceput vor fi mai ales ninsori, apoi si precipitatii mixte ce vor favoriza depunerile de polei. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar pe arii restranse va ploua slab. Vantul va mai avea intensificari la munte, in special pe creste, dar local  si in celelalte zone, la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 15 grade, iar cele minime, in general, intre -1 si 6 grade.

21 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.