Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Revin ninsorile

Revin ninsorile

S-a emis o informare meteorologica de ninsoare valabila pentru vestul, nord-vestul si centrul tarii, precum si la munte. Se vor inregistra precipitatii moderate cantitativ, ninsori si strat de zapada consistent in zona de munte, intensificari ale vantului si polei.

Astfel, in perioada 21 februarie, ora 05 - 22 februarie, ora 10, in vestul, nord-vestul si centrul tarii, precum si la munte, vor fi precipitatii moderate cantitativ si se vor cumula local 10...15 l/mp si pe arii restranse peste 25 l/mp.

La munte si in Maramures vor predomina ninsorile si, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, in Muntii Apuseni si la altitudini mari in Carpatii Meridionali, se va depune strat nou, consistent de zapada. In Crisana si Transilvania se vor semnala precipitatii mixte ce vor favoriza depunerile de polei.

Temporar vantul va avea intensificari in zona de munte, cu viteze de 50...60 km/h, iar pe creste rafalele vor depasi 70...80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.
Intensificari ale vantului se vor semnala si in restul teritoriului, local si temporar cu viteze de 50...60 km/h.

Pe parcursul zilei de luni, 20 februarie, pe arii restranse va fi polei si, local, in regiunile estice, centrale si la munte va mai ninge, in general slab cantitativ.

20 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.