Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi innorat si vor avea loc precipitatii mixte. Prognoza meteo pentru luni si marti

Cerul va fi innorat si vor avea loc precipitatii mixte. Prognoza meteo pentru luni si marti

Pe parcursul zilei, in sudul si centrul Moldovei, in sud-estul Transilvaniei si zona Carpatilor Meridionali si ai Curburii, innorarile vor fi persistente si vor fi precipitatii mixte in zonele mai joase de relief si ninsori la altitudini mari.

Luni

In tara

In restul tarii, cerul va fi temporar noros, iar in Dobrogea si estul Munteniei vor fi ploi si trecator lapovita. Pe timpul noptii cerul se va degaja in sud, in est si partial in centru, astfel ca vor fi temperaturi mai scazute decat in noptile precedente. In schimb in regiunile nord-vestice nebulozitatea se va accentua, precipitatiile se vor extinde ca arie si treptat vor predomina ninsorile. Vor fi conditii ca izolat sa se depuna polei, in primele ore ale diminetii in centru si est, iar noaptea in nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale si temporare in special in sudul extrem al teritoriului si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 9 grade, iar cele minime intre -7 si 2 grade. Izolat, in zonele joase, va fi ceata.

Marti

In tara

 In vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi noros, iar precipitatiile in extindere. In Maramures si in zonele montane vor fi ninsori moderate cantitativ si se va depune strat nou de zapada, izolat mai consistent, in Crisana si Transilvania se vor semnala precipitatii mixte, iar in Banat si Moldova vor predomina ploile. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si va ploua local seara si noaptea. Vantul va avea intensificari in zona montana, mai sustinute pe creste, local in regiunile sudice si izolat in rest.  Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 11 grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime, preponderent pozitive, intre -1 si 5 grade.

20 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.