Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi calda. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi calda. Prognoza meteo pentru weekend

Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, cu cele mai scazute valori in nordul Moldovei, iar cele minime se vor situa intre -6 si 3 grade.
 
Sambata
 
In tara
 
Cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii, in general slabe, ziua - pe arii restranse, mai ales in regiunile centrale si de nord, iar noaptea in sud-vest, local in sud si in centru si izolat in restul teritoriului.
 
In jumatatea de nord a Moldovei, la munte, zona deluroasa a Banatului, Olteniei si Transilvaniei vor predomina ninsorile, iar in celelalte zone va fi mai ales lapovita si ploaie. Se va forma polei, izolat la inceputul intervalului si local in a doua parte a noptii. Vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat, se va semnala ceata.
 
Bucuresti
 
Cerul va fi temporar noros, iar spre sfarsitul noptii vor fi posibile precipitatii mixte si depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.
 
Duminica
 
In tara
 
Valorile termice se vor situa, in continuare, peste mediile climatologice specifice perioadei, indeosebi in vest, nord si centru. Vor fi innorari si, mai ales in prima parte a intervalului, se vor semnala precipitatii, pe arii relativ extinse in jumatatea de sud si local in rest. La munte, cu precadere in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului, va ninge si se va depune strat nou de zapada; vor predomina ninsorile in Oltenia, nordul si nord-vestul Munteniei, iar in restul teritoriului precipitatiile vor fi mixte, exceptand Dobrogea si Baraganul unde vor fi mai ales ploi. Indeosebi dimineata vor fi depuneri de polei, local in sudul si centrul tarii si izolat in celelalte zone.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona de munte. Temperaturile maxime, mai scazute decat cele din ziua precedenta, in regiunile sudice, se vor situa intre 2 si 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -6 si 3 grade. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat va fi ceata.
17 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.