Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo pentru vineri si sambata

Vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo pentru vineri si sambata

In vestul, nordul si centrul tarii nebulozitatea se va accentua treptat si indeosebi seara si noaptea, pe arii restranse, se vor semnala precipitatii slabe; mixte in Maramures, nordul Crisanei, al Transilvaniei, Moldovei si la munte si predominant sub forma de ploaie in rest.
 
Vineri
 
In tara
 
Izolat se va forma polei. In restul teritoriului cerul va fi variabil, local cu innorari si ceata la inceputul zilei si noaptea, in zonele joase de relief. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si pe litoral. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat in intervalul precedent; astfel, maximele se vor incadra, in general, intre 2 si 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8 si 1 grad.
 
Bucuresti
 
Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari si ceata in orele diminetii si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -5...-3 grade.
 
La munte
 
Cerul se va innora treptat si, mai ales spre seara si noaptea, pe arii restranse vor fi precipitatii slabe predominant sub forma de ninsoare, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va prezenta unele intensificari pe creste. Valorile termice se vor mentine usor mai ridicate decat cele normale in aceasta perioada.
 
Sambata
 
In tara
 
Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, cu cele mai scazute valori in nordul Moldovei, iar cele minime se vor situa intre -6 si 2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar precipitatii mixte, slabe cantitativ, vor fi, ziua, pe arii restranse, mai ales in regiunile centrale si nordice, iar seara si noaptea in sud-vest, local in sud si izolat in rest. Exceptie va face jumatatea de nord a Moldovei si zona de munte, unde vor predomina ninsorile. Mai ales la inceputul si la sfarsitul intervalului, pe spatii mici, se va forma polei. Vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat, se va semnala ceata.
 
La munte
 
Vremea se va raci usor fata de intervalul precedent. Cerul va prezenta innorari temporare si vor fi precipitatii, predominant ninsori, izolat in prima parte a zilei, iar spre seara si noaptea, local in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali si pe arii restranse in restul zonei montane. Vantul va sufla slab si moderat.
 
Duminica
 
La munte
 
Cerul va avea innorari, mai accentuate in timpul zilei, cand va ninge in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si pe arii restranse in restul masivelor. Noaptea, doar izolat se vor mai semnala ninsori slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari indeosebi pe creste. Regimul termic nu se va modifica semnificativ fata de ziua precedenta.
17 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.