Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi frumoasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi frumoasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

In zonele de deal si de munte vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil la senin.
 
Joi
 
In tara
 
In zonele de deal si de munte vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil la senin. In schimb, in zonele joase de relief in prima parte a zilei si din nou noaptea vor fi innorari si local ceata si cu totul izolat vor fi posibile fulguieli sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0...2 grade in zonele unde ceata va fi mai persistenta si 10...11 grade in Dealurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse, in general, intre -12 si 0 grade.
 
Bucuresti
 
La inceputul zilei si din nou seara si noaptea se va semnala ceata si vor fi unele innorari, iar la amiaza cerul va fi variabil.  Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima de -8...-7 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca.
 
Vineri
 
In tara
 
In vestul si in nordul tarii cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe; acestea vor fi mixte in Maramures si la munte, iar noaptea si in nordul Moldovei, zona unde se va depune polei si predominant sub forma de ploaie pe arii restranse in Banat, Crisana si nordul Transilvaniei. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari si local ceata la inceputul zilei si noaptea in zonele joase de relief. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si pe litoral. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat in intervalul precedent in aproape toata tara; astfel, cele maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -9 si 1 grad.

16 februarie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.